Resten av dagen den 13:de december

Jag var precis inne i barnens rum och tittade. Jag brukar inte göra det men ikväll följde jag mina steg dit. Christopher hade sparkat av sig täcket och nallen låg tryckt mot hans kind. Becca hade själv tagit på sig strumporna (som hon innan bestämt hävdat att hon inte skulle ha på sig) i mörkret och sedan vänt på sig och sparkat av sig täcket. Man hörde inte hennes andetag alls men jag såg att bröstkorgen hävdes för att sedan sjunka djupt och sedan hävas igen. Jag lät täckena vara. Det var ju varmt i rummet.


Jag lovade ju en uppdatering senare samma dag. Det är fortfarande den 13 december och Lucia här men min dator är inställd på svensk tid. Bara så ni vet! Anna och Mark lämnade oss strax efter ett och då låg Becca i sängen och Christopher la pussel. Målet för dagen var ju Hampstead Heath och trots regnet som vägrade att ge sig kom vi iväg. Barnen var verkligen jätteglada och de hade stora förhoppningar på lekplatsen och bamsetidningen vi skulle läsa. Tyvärr regnade det ju så Bamsetidningen fick vi läsa senare! Efter en 30 minuters lång promenad klampade vi in på ett näst intill folktomt café (vilket var superbra eftersom vi då kunde ta in barnvagnen) och åt jorgubbstårta. Barnen fick varm choklad också! Vi begav oss senare till lekplatsen och det var verkligen synd att batteriet i kameran var slut. De hade det verkligen roligt och det hade varit kul att visa bilderna för Anna och Mark! 5 minuter innan den egentliga stängningstiden blev vi utschasade av en trälig kvinna och Christopher var jätteorolig för att vi skulle bli inlåsta. Det är någon fix idé han har så han tjatar nästan alltid om att vi kommer bli inlåsta i parken så fort det börjar bli mörkt.


Trots att promenaden dit nästan enbart bestod av en nedförsbacke så tog det fortfarande en halvtimme att gå och jag ville bespara Christophers sista krafter så jag beslutade att vi skulle ta bussen hem. Det var premiärturen på buss med barnvagn för min del så jag hoppas i framtiden kunna förstå föräldrarna på bussen bättre. Ungarna blev för övrigt jätteglada när de fick russin på bussen! Tänk vad lite fruktsocker kan ha för inverkan på trötta barn. Becca sjöng exempelvis för full hals när jag skulle köpa smör på Tesco på väg hem genom byn...


Resten av kvällen var hektisk men rolig trots att vi kom hem en timme senare än vanligt! Vi hann tyvärr bara baka pepparkaks-lingon-grottorna men resultatet blev bra och det var ett kul och annorlunda recept att äta pepparkakor på skulle man väl kunna säga. Imorgon ska jag se till att ha laddat batteriet till kameran så tar jag lite bilder på adventsfikat!


Godnatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0