Mail från min älskade London-familj!!!!

Mademoiselle!

Nu har vi varit på väg att plinga dig i ett par månader men tiden tycks rusa iväg särskilt när vi är alla är samlade! Vi kan berätta att du varit mkt saknad. Din efterträdare lämnade oss för ett par veckor sedan med ett par dagars varsel av halvt oklar anledning... fått nytt jobb hemma sa hon själv men även om d gick bra så länge hon var här insåg vi tidigt att hon hade trott att au paireri skulle innebära att mesta tiden läsa veckotidningar o prata i telefon... Emelies tåga, energi o gnista har alltså sällan varit så efterlängtad i den brolinska boningen... efterträdare nummer 2 anlände i måndags... hon ska inte vara här så länge eftersom vi i början av juli åker till Sverige för sommaren..

Nu vill vi höra hur d e på din sida? Vad händer o fötter? Springer du fortfarande fortare än kvickt? Trampat ner någon hund på sistone? Hur förlöper pluggplanerna?

En dag ringer telefonen o då e d antingen vi, Jack Bauer, Harry Potter el Voldemort som hör av sig. Fortfarande 076 306 28 82 som gäller?

/Kramelimarkannachristopherrebecca

Åh, vad jag saknar dem!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0